Binnenschilderwerk & buitenschilderwerk

Bent u toe aan een nieuwe kleur in of aan uw huis? Dat kan! Schildersbedrijf van Brussel Zwolle houdt zich bezig met binnen- en buitenschilderwerk in Zwolle en omgeving. Wij doen hiernaast ook: herstelwerk, glasplaatsen en dakgootreiniging. Bekijk onze projecten om voorgaande opdrachten te bekijken! De werkzaamheden lopen uiteen van de grootste buitenprojecten tot aan de moeilijkste en kleinste projecten binnenshuis. Wij kunnen met onze steiger en hoogwerker bij elk raam, dakgoot en dakkapel. Laat uw huis weer opbloeien met een frisse kleur waar u langdurig plezier van heeft!

Er zijn meerdere soorten verf en manieren voor het schilderwerk:

 

Structuurverf

 

Dit type kan schildersbedrijf van Brussel voor u op basis van een fijne en een grove zandkorrel aanbrengen in combinatie met verschillende vormen in de verf. Dit hangt af van het eindresultaat en wat u precies wenst. De grove korrels zorgen voor een wat ruiger uiterlijk, terwijl de fijne korrels een wat zachter effect geven.

 • Tip!
  Structuurverf is erg handig én mooi als u een ruwe ondergrond heeft.

 

Glansverf

 

Zijdeglans kan overal gebruikt worden en heeft een iets mindere glans dan hoogglans. Hoogglans gebruiken we voornamelijk buiten, omdat het een stevige laag biedt voor alle weersomstandigheden. Hoogglans blijft voor een lange tijd mooi en is bestand tegen vuil en water. 

 • Tip!
  Wilt u uw kamer ruimer laten lijken? Gebruik hoogglansverf in combinatie met matte verf!
 • In de badkamer is dit ook een goede oplossing, omdat het waterbestendig is. 

 

Matte verf

 

Voor een warm gevoel in huis, is matte verf erg geschikt. Dit type verf gebruiken we liever niet buiten, omdat het minder bestand is tegen weersomstandigheden. Het kan bijvoorbeeld wel gebruikt worden voor muren en houten meubels. 

 • Tip!
  Matte verf kunnen wij ook gebruiken om vintage te creëren. Hieronder gaan we daar op in!

 

Vintage meubels

 

Een nieuwe trend die wij afgelopen jaren veel hebben ingezet en opgemerkt, is de vintage look. Op deze manier maken we meubels wat speelser en kan schildersbedrijf van Brussel u helpen met het vernieuwen van uw inrichting. 

 • Tip!
  Breng uw bestaande meubels weer tot leven met deze look, zonder dat u nieuwe meubels hoeft te kopen. 

 


Schilderwerk binnenschilderwerk krijtbord schoolbord magneetverf Schildersbedrijf van Brussel Zwolle

 

Schoolbord- en magneetverf

 

Dit type verf brengt schildersbedrijf van Brussel regelmatig aan op verschillende plekken. Denk hierbij aan deuren, kasten, muren, tafels, etc. De reden dat u hiervoor kunt kiezen, is omdat u hier een memoblaadje van wilt maken. Er kan op geschreven worden. Schoolbordverf inclusief magneetverf is ook een mogelijkheid. Hierdoor kunt u, naast het schrijven, ook bepaalde dingen ophangen aan magneten. 

 • Tip!
  Zo kijkt u niet meer om belangrijke afspraken heen!