Glasplaatsen

Met de vele diensten die schildersbedrijf van Brussel Zwolle u te bieden heeft, willen we u ook graag van dienst zijn met het plaatsen van glas. Wij herstellen het glas voor u of zetten er nieuw glas in. Tijdens het werken in of aan uw woning merken wij snel op als het nodig is om glas te vervangen en geven dat dan ook meteen aan. Het is namelijk niet direct op te merken en voor u het weet, is het te laat.

 

Naast het herstellen, kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om uw huis helemaal te vernieuwen. Wij helpen daar graag bij en bieden verschillende diensten aan voor dit traject, zoals: schilderwerk, herstelwerk waaronder houtrot, glasplaatsen en dakgootreiniging

 

Er zijn verschillende glassoorten in verschillende maten en soorten die wij voor u kunnen verzorgen. Bij schildersbedrijf van Brussel Zwolle kunt u voor alle glassoorten bij ons terecht. Bij ons is niets te gek en we overleggen dan ook graag met u voor alle mogelijkheden.

We noemen een paar voorbeelden ter inspiratie:

  • Kleine tot grote spiegels voor in de kledingkamer of badkamer.
  • Glas vernieuwen of andere soorten/maten glas verwerken in uw ramen. 
  • De badkamer voorzien van glazen wanden, bijvoorbeeld voor een douchecabine.
  • Glazen wand om bepaalde oppervlaktes te beschermen tegen vuil, bijvoorbeeld bij het fornuis in de keuken. 
  • Heeft u snel last van de kou? Vervang dan enkel glas voor dubbel glas. Zo voorkomt u de kou en bespaart u op de stookkosten. 
  • Als je glas in lood beglazing hebt in je woning en je wilt dit behouden, is het een optie om een voorzetraam te plaatsen aan de binnenzijde. Zo blijft het glas in lood in tact en komt er minder kou doorheen.